marți, 27 mai 2008

Atitudini ortodoxe


Hristos a înviat!
Am primit acest text de la o prietenă întru Hristos şi cred că aduce în discuţie o problemă importantă, ce se poate ivi în viaţa fiecărei adolescente sau femei creştin-ortodoxe.

"Dragii nostri,
Am auzit ieri stirea asta, am verificat-o, e oficial; Trimiteti va rog tuturor celor dragi din tara, mai ales doamnelor si domnisoarelor, este esential sa cunoasca pericolele vaccinului pe care Madame Albright vrea sa-l vada introdus obligatoriu in tara noastra.

La Bucuresti ieri, Madeleine Albright fosta Secretar de Stat SUA, a presat pe Primul Ministru Tariceanu, sa adopte vaccinul Gardasil, pentru "prevenirea cancerului de col uterin".
http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-05-23&id=237691

Adevarul despre Gardasil, este cu totul altul:
In SUA unde s-a incercat deja administrarea "obligatorie" a vaccinului Gardasil, de catre politicieni vanduti cartelului farmaceutic, dar initiativa a fost deja invinsa, in toate statele in care-a fost propusa.

http://southernstudies.org/facingsouth/2007/05/texas-governor-defeated-on.asp

Cetatenii si-au dat seama ca un vaccin netestat pe termen lung si cu efecte secundare nestiute, sau stiute si deliberat ascunse, nu este sigur si nici necesar, mai ales injectat fetelor de doar 9 ani.
Efectele observate imediat, au fost dezvoltarea artritei in 9 femei, din cele peste 11.000 care au participat intr-un studiu clinic de scurta durata.
Chiar si pentru o femeie activa dpv sexual, vaccinul reprezinta un risc imens pe termen lung.
Infectia cu HPV este prevenibila prin alte mijloace ca si monogamia, testarea, etc.
Daca femeia a contractat totusi HPV, acesta este detectabil cu un simplu test Pap, iar abnormalitatile cervicale pot fi prevenite inainte de-a se transforma in tumori maligne.
In plus, in peste 90% din cazuri, virusul este eliminat complet din organism, la nastere, fara ca si copilul sa fie afectat.
Cand cineva ca si Madeleine Albright, cea care cand era Secretar de Stat al SUA, a facut afirmatia ca pretul platit prin moartea a jumatate de milion de copii Irakieni, "a meritat" , incearca sa influenteze primul ministru al Romaniei in scopul "obligativizarii" acestui vaccin, orice om cu cap, trebuie sa-si puna intrebari, asupra adevaratelor motive pentru promovarea vaccinului Gardasil.

http://www.fair.org/index.php?page=1084

Cuvantul "obligatoriu" nu este in ghilimele degeaba:
NIMENI nu va poate forta sa va injectati Dvs. sau copiii Dvs. impotriva propriei vointe. Si in Romania, ca si in SUA, se poate alege exceptia pe baza religioasa de la vaccinari, lucru facut deja de multe grupuri si indivizi cu toate vaccinurile.
Nu degeaba rata autismului la copii, in acele populatii este zero."

Mai multe informaţii atît despre Gardasil, cît şi despre alte vaccinuri, găsiţi aici:
http://www.909shot.com/

Maica Domnului să ne păzească şi să ne ocrotească!

3 comentarii:

Marilena spunea...

Doamne ajuta! Nici eu nu am incredere in vaccinuri si am mai lansat ceva discutii in acest sens. Din pacate multi dintre noi catalogam reclamele ca fiind informatie veridica...fara a cauta dupa aceea si informatie reala, de specialitate... Sa ne ocroteasca Dumnezeu si Maica Domnului!

Matuska Eufemia spunea...

Hristos a inviat!
Da, ai dreptate. In lumea asta tehnicizata credem ca le stim pe toate, dar, de fiecare data, trebuie sa actionam cu "dreapta socoteala".
Ma bucur ca am intrat in comuniune cu tine, pentru ca asa am avut si eu ocazia sa iti vizitez blogul. Ce flori frumoase ai postat!!! Si mie imi plac taaaare mult. Sper ca nu te superi daca o sa adaug si eu adresa ta pe lista mea de linkuri.
Te imbratisez cu imbratisare sfinta :)

Ramona spunea...

Doamne ajuta!
Cu permisiunea dumneavoastra, voi posta si eu articolul.
E un adevarat pericol.

Sa ne fereasca Dumnezeu de rau.