duminică, 15 iunie 2008

Conferinţa "Cine suntem". Dan Puric la Braşov

Dan Puric (n. 12 februarie 1959) este un actor şi regizor român care a jucat atât în teatru, cât şi în film. Spectacolele sale - Toujours l'amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote - au cutreierat lumea. În film, a jucat rolul principal în coproducţia româno-sârbă Broken Youth, regia Maria Marek, iar spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de Televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt, RTL. A mai jucat şi în filme pentru Televiziunea din Lausanne, Elveţia.

Credinţa mi-a schimbat felul de a privi viaţa. Parcă am intrat într-o baie de lumină”

Marţi, 17 iunie, Dan Puric se va afla la Braşov la invitaţia Asociaţiei „Cristiana”, a Colegiului Naţional „Unirea” şi a revistei „Veghea” pentru a susţine conferinţa publică „Cine suntem”. Cu acest prilej, cunoscutul actor şi regizor îşi va lansa şi volumul „Cine suntem”. Titlul volumului, apărut la Editura Platytera, este dat de un capitol din carte al cărui conţinut îl reflectă pe cel al unei serii de conferinţe cu acelaşi nume susţinute la Bucureşti, Cluj, Oradea, Arad, Iaşi şi Constanţa. Dan Puric va vorbi despre memoria credinţei, mărturisind adevărul Învierii lui Hristos ca temei prim şi ultim al învierii ca neam, considerând că „a mărturisi este darul pe care ni-l face Hristos”. Conferinţa va avea loc la Centrul Cultural „Reduta”, începând cu ora 17.30.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Foarte bine ca vine si pe la noi. Chiar ma gandeam ca nu a trecut pana acum pe la Brasov. Am fost cu familia la Alba sa-l vedem si a fost fenomenal. Abia astept conferinta, care sper sa fie cel putin la fel de buna ca cea de la Alba, pentru ca aceea a fost fenomenala. Invit toata lumea la aceasta conferinta. ACEST OM TREBUIE ASCULTAT.

matuşka Eufemia spunea...

Ai avut dreptate. Este cu adevarat un OM. Şi cred că nu trebuie doar ascultat, ci trebuie si urmat. Întilnirea cu el a fost o bucurie. Si sper sa isi respecte promisiunea de a reveni la Brasov ori de cite ori va fi chemat :)