luni, 16 noiembrie 2009

IN CORFU DE ZIUA SFANTULUI SPIRIDON


FIRMA FIRST CLASS TURISM organizeaza PELERINAJ IN GRECIA:


IN CORFU DE ZIUA SFANTULUI SPIRIDON


PERIOADA: 10 – 14 DECEMBRIE 2009

MANASTIREA RILA, CORFU SI BISERICA SF. SPIRIDON, MANASTIRILE DE LA METEORA, TUR DE ORAS SALONIC, MANASTIREA SF. PARASCHIVA, MANANSTIREA SOUROTI!

Traseu: Bucuresti – Ruse – Rila - Kulata – Serres – Corfu – Kalambaka – Katerini – Salonic – Bucuresti

Ziua I: Aproximativ ora 05.00 plecare din Bucuresti; Deplasare pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Plevna – Sofia – Kulata – Serres. Pe drum vizita la Manastirea Rila din Bulgaria. Cazare Serres/Sidirokastro/Salonic.

Ziua II: Mic dejun. Dimineata, plecare spre Igoumenitsa pentru traversare cu ferry-boat-ul in Corfu. Pe drum, scurta vizita la Manastirea Souroti de la langa Salonic, la mormantul Sfantului Paisie Aghioritul. Cazare Corfu.

Ziua III: Mic dejun. Participare la Sfanta Liturghie, la Sarbatoarea Sfantului Spiridon, patronul Insulei Corfu, si inchinare in biserica ce-i adaposteste moastele. Dupa amiaza turul orasului Corfu. Cazare Corfu.

Ziua IV:Mic dejun. Foarte de dimineata, traversare cu ferry-boat-ul din Corfu la Igoumenitsa. Deplasare catre Kalambaka si Meteora. Se va vizita una dintre manastirile Sf. Stefan, Marele Meteor, Sf. Varlaam sau Sf. Rusanu (functie de programul de functionare al manastirilor in ziua vizitei). Plecare catre Paralia Katerini, cu scurta oprire la Schitul Sf. Paraschiva din Valea Tembi. Cazare Paralia Katerini.

Ziua V: Mic dejun. Plecare spre Salonic. Tur de oras cu autocarul Salonic: Catedrala Sf. Dumitru, Biserica Sf. Gheorghe, Arca lui Galeriu, Biserica Sf. Sofia, Mitropolia Grigorie Palama, Turnul Alb, vechile ziduri de aparare ale orasului, Centrul Expozitional Hellexpo, Universitatea Aristotel, Bulevardul Egnatia (cea mai veche strada a Salonicului). La pranz, plecare spre tara. In cursul noptii sosire la Bucuresti (functie de conditiile de drum si formalitatile vamale).

PRET aprox / PERSOANA in camera cu 2 sau 3 paturi: 250 EUR

( (pentru grup de minim 30 platitori)

Pretul include: transport autocar 3***, clasificat pentru curse internationale, pe ruta Bucuresti – Grecia si retur/ taxe auto, parcari / bilet ferry- boat Igoumenitsa – Corfu si retur/ 4 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 2 si 3 stele : 1 noapte Serres, 2 nopti Corfu, 1 noapte Paralia Katerini / vizita in orasul Corfu/ vizita la manastirile de la Meteora (intrarea la manastire nu este inclusa) / tur de oras Salonic si vizita la Manastirea Souroti / vizita la Schitul Sfanta Paraschiva/ Manastirea Rila in Bulgaria/ servicii insotitor de grup.

Pretul nu include asigurarea medicala, ghizi locali si intrarile la obiectivele turistice. In cazul unui nr. mai mic de platitori, pretul se va recalcula.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE CU UN AVANS DE 100 EUR PANA LA DATA DE 20 NOIEMBRIE 2009 ;

RESTUL SE ACHITA PANA LA 01 DECEMBRIE 2009.

PLATA SE POATE FACE SI IN LEI LA CURSUL BNR + 2% COMISION DE SCHIMB VALUTAR, DIN ZIUA PLATII FINALE.





Niciun comentariu: